19/06/2024
drapetsona-keratsini
Screenshot 2023 09 30 12 53 14 033 Com.android.chrome
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΕΡΑΤΣΙΝΙΠΟΛΙΤΙΚΗ

”Ενωμένοι Πολίτες”: Καλωσορίζουμε τον αθλητικό δημοσιογράφο Νίκο Αβραμίδη

Κοινοποίηση
Ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Αβραμίδης συντάσσεται με τον Τάσο Μύτογλου και τους Ενωμένους Πολίτες με στόχο να βοηθήσει με τον τρόπο του τους συμπολίτες του. Ο Νίκος είναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος από το 2019 και είναι γνωστός από τις αθλητικές εκπομπές στο ΑΡΤ.
Ο Νίκος Αβραμίδης γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου του 1975 στο Κερατσίνι και από μικρός είχε εστιάσει στο να ακολουθήσει το επάγγελμα της αθλητικής δημοσιογραφίας.
Αισθάνεται ευλογημένος, όπως δηλώνει, γιατί έχει καταφέρει το χόμπι του, να το κάνει επάγγελμα.
Ξεκίνησε την καριέρα του από το tv magic(1997-2003) ,για να ακολουθήσει το Art tv από το 2003 μέχρι και σήμερα.
Παράλληλα, έχει εργαστεί στις εφημερίδες Εν Πειραιεί-Ωρα για Σπορ,Sportime, king bet και στο ένθετο του Ελευθερου τύπου για το στοίχημα, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Sportime radio και Art fm καθώς και σαν Διευθυντής Επικοινωνίας από το 2009 σε Ιωνικό-ΑΠΟ Κερατσίνι-Εθνικό-Μανδραϊκό -Ατρόμητο Πειραιά -Μοσχάτο-ΓΣ Καλλιθέα -Ακαδημία ΑΠΟ Κερατσίνι.Παραλληλα από το 2003 συμμετέχει ως Παρουσιαστής και αρχισυντάκτης στην εκπομπή του στοιχήματος Betweekend,στο Αρτ αλλά και στο Δοκάρι και μέσα (αθλητική εκπομπή) όπως και στη διαδικτυακή Μαρμίτα .
Ξεκίνησε να ασχολείται με τα δημοτικά δρώμενα απο το 2013, ενώ είναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος απο το 2019. Είναι παντρεμένος ,απο το 2005 ,με την Ολγα Δανδόλου και μαζί έχουν ένα υπέροχο παιδί ,τη Μαίρη, ηλικίας 16 ετών.
Οπως αναφέρει ο ίδιος, στόχος του είναι, μέσω της εκλογής του να βοηθήσει τους συμπολίτες του σε Κερατσίνι και Δραπετσώνα απο όποιο μετερίζι μπορεί. Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά επέλεξε τον Τάσο Μύτογλου και τους Ενωμένους Πολίτες γιατί τον θεωρεί ένα άνθρωπο τίμιο-άφθαρτο-ακούραστο και με όρεξη πραγματικά να αλλάξει πράγματα σε Κερατσίνι και Δραπετσώνα τοποθετώντας τις πόλεις αυτές σε μία νέα εποχή.
Ως άνθρωπος που ασχολείται καθημερινά με τον αθλητισμό διαπιστώνει,ότι δυστυχώς ένα από τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν είναι οι κακές σχέσεις  των συλλόγων  με τη Δημοτική Αρχή.
Χαρακτηριστική είναι η θέση του Νίκου Αβραμίδη για τη σχέση του Δήμου με τα αθλητικά δρώμενα:
“Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι Σύλλογοι δεν είναι εχθροί μας αλλά συνεργάτες μας -Η παντελής ανυπαρξία της Δημοτικής Αρχής στο κομμάτι Ακαδημίες σε όλα τα αθλήματα. Και για να μην είμαστε μηδενιστές ας χρησιμοποιήσουμε τη λέξη ,λιγοστή συνεισφορά της Δημοτικής Αρχής -Πολλά προβλήματα στους χώρους άθλησης τα οποία ,αρκετά απο αυτά είναι επικίνδυνα για τα παιδιά και εν γένει τους αθλητές. Και οι τελευταίες μικροβελτιώσεις που έγιναν αποτελούν απλά ένα πασάλειμμα και τίποτα άλλο. – Η ψηφιακή πολιτική του Δήμου είναι σε μέτρια επίπεδα. Κάτι απαράδεκτο εν έτει 2023”.
Ο Νίκος Αβραμίδης, συμπληρώνει με ευγένεια και αποφασιστικότητα:
“Αισθάνομαι ότι είτε σαν Δημοτική Αρχή ,είτε σαν απλός Δημοτικός Σύμβουλος θα κάνω τα πάντα για να μπορέσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας αν με επιλέξετε…Οπως και να χει πιστεύω ότι με τον Τάσο Μύτογλου και τους Ενωμένους Πολίτες θα έχουμε το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα που ονειρευόμαστε”!

Νίκος Αβραμίδης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Ενωμένοι πολίτες Κερατσίνι Δραπετσώνα

Υποψήφιος δήμαρχος

Τάσο ΜΥΤΟΓΛΟΥ

Καλή επιτυχία!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ολοκληρώθηκε το καλοκαιρινό camp στο Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας με μεγάλη επιτυχία. 

To Χριστουγεννιάτικο χωριό είναι έτοιμο να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους και να χαρίσει όμορφες και άκρως εορταστικές στιγμές, στο πνεύμα των Χριστουγέννων. 

Η Louis Vuitton έσπασε ρεκόρ πωλήσεων στην Ελλάδα

Lamda Development: Προχωρούν οι διαδικασίες για την ανέγερση του Vouliagmenis Mall

Συνεχίζεται ο απεγκλωβισμός των Ελλήνων από το Σουδάν – Ακόμη επτά έφθασαν στην Ιορδανία

Kαιρός: Με αρκετή συννεφιά η τελευταία ημέρα του χρόνου