23/02/2024
drapetsona-keratsini
F4824ed1a4f141141e042d7b5ae59f41 L
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ

Κοινοποίηση

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνου στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Αγίου Γεωργίου προς τιμήν των πεσόντων αγωνιστών στην Μάχη της Ηλεκτρικής.

 Στο χώρο παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος, μέλη του δημοτικού συμβουλίου, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κ. Γιώργος Καλαμαράς και Παντελής Καμάς, οι βουλεύτριες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Νίνα Κασιμάτη και Καλλιόπη Βέττα, εκπρόσωποι των σωματείων της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ καθώς και μαθητές από το γειτονικό, δημοτικό σχολείο 13-21. Αποτελεί ευθύνη της δημοτικής αρχής και του δημοτικού συμβουλίου να κρατούν ζωντανή την μνήμη για την ιστορία της πόλης, τροφοδοτώντας  τη νέα γενιά με την πολύτιμη γνώση για τους αγώνες του λαού μας, για τη λευτεριά και την εθνική ανεξαρτησία.

 Η Μάχη της Ηλεκτρικής αποτελεί βασικό κομμάτι της αντιφασιστικής ιστορίας αυτού του τόπου. Φωτεινό και επίκαιρο παράδειγμα αγάπης για την πατρίδα, αγώνα και αυτοθυσίας, μια σπουδαία παρακαταθήκη  για να δημιουργήσουμε ένα κόσμο δικαιότερο, βασισμένο στην αλληλεγγύη, χωρίς μίσος και μισαλλοδοξία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΚΟΗΣ ΤΟΥ Κ.Υ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ 3ης ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Κερατσίνι: Ξεσπά η μητέρα της 9χρονης που τη βίαζε ο παππούς της

ΓΣΕΕ: Δράσεις και διεκδικήσεις για άμεσα μέτρα κατά της ακρίβειας

Κερατσίνι: Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κλέβουν ένα Smart!

Stellantis: Θα χρειαστούμε ακόμη ένα ή και δύο εργοστάσια μπαταριών στις ΗΠΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΩΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (Ελ.Βενιζέλου & Καραολή Δημητρίου-είσοδος) 16/12/23