15/06/2024
drapetsona-keratsini
F4824ed1a4f141141e042d7b5ae59f41 L
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ

Κοινοποίηση

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνου στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Αγίου Γεωργίου προς τιμήν των πεσόντων αγωνιστών στην Μάχη της Ηλεκτρικής.

 Στο χώρο παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος, μέλη του δημοτικού συμβουλίου, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κ. Γιώργος Καλαμαράς και Παντελής Καμάς, οι βουλεύτριες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Νίνα Κασιμάτη και Καλλιόπη Βέττα, εκπρόσωποι των σωματείων της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ καθώς και μαθητές από το γειτονικό, δημοτικό σχολείο 13-21. Αποτελεί ευθύνη της δημοτικής αρχής και του δημοτικού συμβουλίου να κρατούν ζωντανή την μνήμη για την ιστορία της πόλης, τροφοδοτώντας  τη νέα γενιά με την πολύτιμη γνώση για τους αγώνες του λαού μας, για τη λευτεριά και την εθνική ανεξαρτησία.

 Η Μάχη της Ηλεκτρικής αποτελεί βασικό κομμάτι της αντιφασιστικής ιστορίας αυτού του τόπου. Φωτεινό και επίκαιρο παράδειγμα αγάπης για την πατρίδα, αγώνα και αυτοθυσίας, μια σπουδαία παρακαταθήκη  για να δημιουργήσουμε ένα κόσμο δικαιότερο, βασισμένο στην αλληλεγγύη, χωρίς μίσος και μισαλλοδοξία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Θεοδωρικάκος για επιστολική ψήφο: Θέλουμε να εμπνεύσουμε τους Έλληνες του εξωτερικού

Oil One: «Όχι στα καζάνια, ναι στη ζωή» – Κινητοποίηση ανήμερα του αγιασμού των σχολείων στη Δραπετσώνα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: «Χαλαρός» παρά το «τεράστιο βάρος» ένα 24ωρο πριν από την τελετή στέψης του

Κυκλοφόρησαν τα ημερολόγια του 2024!

ΔΩΡΕΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ