15/06/2024
drapetsona-keratsini
Κερατσίνι Πήγε για Botox και παραμορφώθηκαν τα χείλη της Πως αποκαλύφθηκε.webp 696x415
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Κερατσίνι: Πήγε για botox και παραμορφώθηκαν τα χείλη της-Πως αποκαλύφθηκε η δράση 30χρονης

Κοινοποίηση

Μέσα στο σπίτι της στο Κερατσίνι, είχε στήσει ινστιτούτο αισθητικής και πραγματοποιούσε αισθητικές επεμβάσεις botox, χρησιμοποιώντας απαγορευμένα σκευάσματα, χωρίς να είναι γιατρός, «τσεπώνοντας» μαύρο χρήμα, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία των πελατών της.

Η 30χρονη απατεώνισσα που έπεσε στα «πλοκάμια» της Οικονομικής Αστυνομίας, χρησιμοποιούσε τα social media και μέσω των λογαριασμών της στο Facebook, και στο Instagram, αλίευε την πελατεία της για botox και άλλες αισθητικές επεμβάσεις στο παράνομο ινστιτούτο αισθητικής στο σπίτι της.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, να τήν εντοπίσουν, «σφραγίζοντας» το παράνομο κέντρο αισθητικής, δίνοντας έτσι τέλος στη δράση της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του vradini.gr η πληροφορία ήρθε από πελάτισσά της, η οποία είδε μετά από επέμβαση να παραμορφώνονται τα χείλη της.

Όπως προκύπτει από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ και όπως αναφέρεται στην δικογραφία «στο πλαίσιο αξιοποίησης καταγγελίας, σχηματίσθηκε δικογραφίας σε βάρος της 30χρονης για παράβαση του άρθρου 339 του Ν. 4512/2018 «Αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η κατηγορούμενη διατηρούσε εντός της οικίας της ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο, όπου χορηγούσε σε πελάτες της σκευάσματα υαλουρονικού οξέως και μπότοξ, στερούμενη ωστόσο, την ιδιότητα του ιατρού που απαιτείται για τη διενέργεια των εν λόγω πράξεων».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, η 30χρονη, εκτός του ότι δεν ήταν γιατρός, χρησιμοποιούσε περίεργα σκευάσματα και ουσίες τα οποία είναι απαγορευμένα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Τα προϊόντα που χρησιμοποιούσε για το σκοπό αυτό, έφεραν ένδειξη απαγόρευσης της χρήσης τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και σύμφωνα με τον ΕΟΦ, αποτελούσαν προϊόντα παράνομης διακίνησης, δε θεωρούνταν ασφαλή και αποτελούσαν κίνδυνο για τον χρήστη τους».

Facebook και Instagram αποτελούσαν τη δεξαμενή από όπου η 30χρονη αλίευε την πελατεία της

Όπως αναφέρεται:

«Για την προώθηση της δραστηριότητας και τη διεύρυνση του πελατολογίου της διατηρούσε σχετικούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram, όπου διαφήμιζε τις παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα, παραθέτοντας αντίστοιχο τιμοκατάλογο».

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, είχε τουλάχιστον πέντε με έξι ραντεβού την εβδομάδα, και για κάθε επέμβαση έπαιρνε 150 με 200 ευρώ.

Η «μαϊμού» γιατρός ομολόγησε στους αστυνομικούς πως είχε παρακολουθήσει μόνο κάποια σεμινάρια σε μια Ρωσίδα αισθητικό, αλλά ποτέ δεν είχε αποκτήσει το δίπλωμα της αισθητικού.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε την 14/11/2023 στην οικία της κατηγορούμενης, ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν στον προαναφερόμενο ειδικά διαμορφωμένο χώρο, μεταξύ άλλων, τα κάτωθι:

45 συσκευασίες ιατροτεχνολογικών υλικών (υαλουρονικό οξύ κ.α.),

πλήθος διαφημιστικών-επαγγελματικών καρτών,

πλήθος καρτών με οδηγίες προφύλαξης και αντιμετώπισης σε περίπτωση ενοχλήσεων/πρηξιμάτων,

κινητό τηλέφωνο,

ημερολόγιο και ιδιόχειρες σημειώσεις.

Η δικογραφία υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πειραιώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΣΤΑ Κ.Α.Π.Η. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για Συμφωνία Πρεσπών: «Επιβάλλεται η κυβέρνηση να εγκαταλείψει την παθητική στάση της»

Viohalco: Διανέμει μεικτό μέρισμα 0,12 ευρώ ανά μετοχή

Δυνατά στον αγώνα για την περιφέρεια

Μπάμπης Καραθάνος: Κάναμε πολλά για την υγεία, μην τα γκρεμίσουμε στις 21 Μαΐου

ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ