23/07/2024
drapetsona-keratsini
2412f1f045400a23a6150a1a8bf09b4e Xl
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομιλία του Νίκου Παππά στον Πειραιά: Πολιτικός αγώνα σε όλα τα επίπεδα

Κοινοποίηση

Ο Νίκος Παππάς επισκέφθηκε το μνημείο του Παύλου Φύσσα, το σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο Αντώνης Καρυώτης και τον χώρο των λιπασμάτων Δραπετσώνας.

Το μνημείο του Παύλου Φύσσα, το λιμάνι του Πειραιά, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο Αντώνης Καρυώτης και τον χώρο των Λιπασμάτων Δραπετσώνας, ο οποίος αποδόθηκε στον Δήμου από την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, επισκέφθηκε χθες, πριν την ομιλία του στον Πειραιά, ο Νίκος Παππάς.

«Εχθές βρεθήκαμε στον Πειραιά. Πριν τη συνάντησή μας με τα μέλη και τους φίλους – φίλες του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επισκεφτήκαμε τρία σημεία.

Το μνημείο του Παύλου Φύσσα, όπου αφήσαμε λίγα λουλούδια. Καλούμε τον κόσμο να συμμετέχει μαζικά στις αντιφασιστικές εκδηλώσεις που είναι αφιερωμένες στη μνήμη του.

Το σημείο στο λιμάνι, όπου δολοφονήθηκε ο Αντώνης. Δεν θα αφήσουμε να ξεχαστεί η δολοφονία. Να μη μείνουν ατιμώρητοι οι φυσικοί και οι ηθικοί αυτουργοί.

Τον χώρο των Λιπασμάτων Δραπετσώνας. Έναν χώρο που αποδόθηκε στον Δήμου από την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και η ανάπλασή του τον έχει κάνει ένα υπερτοπικό σημείο ήπιας αναψυχής και μοναδικής ομορφιάς», αναφέρει σε ανάρτησή του ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Χρειάζεται πολιτικός αγώνα σε όλα τα επίπεδα. Για να αποκαταστήσουμε τη σχέση μας με τον συνάνθρωπο και το περιβάλλον. Για να μην επικρατήσει το μίσος, η καταστροφή και η ολόπλευρη κρίση», τόνισε μεταξύ άλλων ο Νίκος Παππάς.

«Στη συνάντησή μας με μέλη και φίλους – φίλες του κόμματος, υπογράμμισα ότι θα πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια όλοι οι υποψήφιοι για να πολιτικοποιήσουμε τη δημόσια συζήτηση που διεξάγεται μεταξύ μας αυτές τις μέρες.

Η κοινωνία βιώνει μια αλληλουχία καταστροφών. Από τις φωτιές στις πλημμύρες, από την ακρίβεια στις κατασχέσεις και στους πλειστηριασμούς. Το τελευταίο που χρειάζεται είναι μια αξιωματική αντιπολίτευση που τσακώνεται εντός της για το αν έπρεπε ή δεν έπρεπε να γίνει μία επίσκεψη», έγραψε στο προφίλ του στο Facebook.

Στη συζήτηση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Β’ Πειραιά, Τρύφωνας Αλεξιάδης, ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Α’ Πειραιά, Θοδωρής Δρίτσας, ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Β’ Πειραιά, Γιάννης Ραγκούσης, ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά, Βασίλης Μανωλάκος, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας, Γιώτα Αράπη – Μπελώνη, Κατερίνα Λογοθέτη και Ελένη Συμεωνίδου, τα μέλη της Κ.Ε., Ελένη Καβρουδάκη, Τάσος Πολιτίδης και Καίτη Κυλάκου, ο συντονιστής της Ν.Ε. Πειραιά και μέλος της Κ.Ε., Χρήστος Λαμπρίδης, οι συντονιστές των Ο.Μ. Νίκαιας, Γιάννης Μεταξιώτης, και Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Μιχάλης Γιαπιτζής, η δημοτική σύμβουλος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Αγγελική Κασιμάτη, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, Βασίλης Σταυρόπουλος, ο κοινοτικός σύμβουλος Πειραιά, Βαγγέλη Δαρζέντας, ο συντονιστής του Ε’ Διαμερίσματος Πειραιά, Γιάννης Βαρκαρόλης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ), του σωματείου των μηχανοδηγών της Hellenic Train, Κώστας Γενιδούνιας, το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της Ομοσπονδίας των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ, Γιώργος Ραντίτσας, ο γενικός γραμματέας του σωματείου εργαζομένων στην αποχέτευση ΕΥΔΑΠ, Κώστας Μαρινάκης, ο γραμματέας του εμπορικού συλλόγου Νίκαιας, Αντώνης Σταματιάδης, μέλη της Ν.Ε., μέλη των Ο.Μ., μέλη του κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

«Λαϊκή Συσπείρωση» Κερατσινίου – Δραπετσώνας: Κυβερνήσεις και Περιφερειακές αρχές έχουν τεράστιες ευθύνες. Μεγάλες ευθύνες όμως έχει και η Δημοτική αρχή Βρεττάκου, που δεν έχει πιέσει, δεν έχει διεκδικήσει τα έργα που έχουμε ανάγκη

Απόπειρα διάρρηξης μέρα μεσημέρι στα Προσφυγικά της Δραπετσώνας.

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ελεύθερη διέλευση στα διόδια

8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΡΟΜΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τους δείκτες μια ώρα πίσω