19/06/2024
drapetsona-keratsini
Img D3325c9b42f6cc51a0784183a89f8938 V
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΕΡΑΤΣΙΝΙΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δημήτρης Καρκανοραχάκης υποψ.Περιφερειακός Σύμβουλος Πειραιά με την ”Αττική Μπροστά”

Κοινοποίηση

Ο Δημήτρης Καρκανοραχάκης γεννήθηκε το 1984, κατάγεται από τα Χανιά και ζει και εργάζεται στο Κερατσίνι με την οικογένεια του. Είναι επαγγελματίας της εστίασης, ωστόσο αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η προσφορά του σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Έχει ιδρύσει τη φιλανθρωπική ομάδα «Δράση για τον Άνθρωπο», η οποία συνεχίζει να παρέχει στήριξη και γεύματα καθημερινά σε πάνω από 500 συνανθρώπους μας.

Αποτελεί πηγή έμπνευσης και είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, καθώς κατά την διάρκεια του lockdown πρόσφερε στην οικογενειακή ταβέρνα που διατηρεί, δωρεάν φαγητό σε άστεγους και άπορους συμπολίτες του.

Στις φετινές αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου αποφάσισε να κάνει το βήμα και να συνεχίσει να παρέχει βοήθεια σε όσους το έχουν ανάγκη για αυτό και συμπορεύεται μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, στην Παράταξη ”Αττική Μπροστά”.

Του ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Επιτυχία!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Μαζική μαθητική πορεία με απαίτησή να αποκαλυφθούν οι ένοχοι

Δημοσκόπηση Alco: Τα ποσοστά δημοφιλίας των πολιτικών αρχηγών – Χαμηλά ο Κασσελάκης

ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΕΠΑΛ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Καύσωνας «Κλέων»: Πότε ξεκινά η πτώση της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες

ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα σε όλη την επικράτεια κατά την εορταστική περίοδο

3η εκδήλωση ενημέρωσης και διαβούλευσης για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας