23/02/2024
drapetsona-keratsini
563b5dd5f1a0e931af28e03a9bb3b8c8 L
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΜΙΚΡΟΥΣ & ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ “ΞΩΤΙΚΩΝ-ΕΡΓΑ”

Κοινοποίηση

Αυτές τις γιορτές τα ξωτικά του βόρειου πόλου θα μετακομίσουν στον Δήμο Κερατσινιού– Δραπετσώνας και θα φέρουν μαζί τους, την μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από μοναδικές εμπειρίες. Η πλατεία Κύπρου μπροστά στο δημαρχείο θα  μεταμορφωθεί  σε τόπο γιορτινό, αφού θα στηθεί ένα θεματικό πάρκο με θέμα «Ξωτικών Έργα».

Στο χωριό ”Ξωτικών έργα” θα συναντήσετε τον αγαπημένο όλων Άγιο Βασίλη που θα σας περιμένει μαζί µε τα ξωτικά, τον Ρούντολφ και το ξυλοπόδαρο να σας υποδεχτεί και να σας ξεναγήσει στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων! Καθημερινά θα σας περιμένουν μοναδικές εκπλήξεις από τους χριστουγεννιάτικους ήρωες, δημιουργικά εργαστήρια, διαδραστικές χριστουγεννιάτικες παραστάσεις και διάφορα δρώμενα από τους συλλόγους του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας!

 Η έναρξη λειτουργίας του χριστουγεννιάτικου χωριού και η φωταγώγηση του δέντρου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου ώρα 6:00 το απόγευμα στην πλατεία Κύπρου, παρουσία της δημοτικής αρχής, της φιλαρμονικής του δήμου και πολλή μουσική με DJ! Σας περιμένουμε!!

Η είσοδος στο χριστουγεννιάτικο χωριό είναι ελεύθερη και όλες οι δραστηριότητες ΔΩΡΕΑΝ!

 Δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται καθημερινά σύμφωνα με το πρόγραμμα στην πλατεία Κύπρου και στο πάρκο Α. Παπανδρέου (Σελεπίτσαρι). Μπορείτε να δείτε στα επισυναπτόμενα αρχεία παρακάτω το αναλυτικό μας πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ελεύθερη διέλευση στα διόδια

1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου – Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού,

Νταντάδες της γειτονιάς: Άνοιξε η πλατφόρμα για πιλοτική λειτουργία – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Έφυγε από τη ζωή η Μαριάννα Βαρδινογιάννη

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΗΣΙΔΩΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ 6 ΡΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ