23/02/2024
drapetsona-keratsini
B98ee86f5e8a3476c1a51fb1099d9672 L
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΠΑΙΔΕΙΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ 1ου ΓΕΛ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ PIERCE 2023

Κοινοποίηση

Καταλαμβάνοντας την 6η θέση στο αγώνισμα των διττών λόγων και έχοντας κερδίσει σε εντυπώσεις και εμπειρίες τα παιδιά του ρητορικού ομίλου του 1ου ΓΕΛ Κερατσινίου συμμετείχαν στους Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Pierce 2023.

Οι μαθητές Αρτέμης Βάλβης, Μυρτώ Καπουσούζη, Δημήτρης Κοντός, Καλλιόπη Λουκουζά και Στέλλα Παπαδοπούλου συμμετείχαν στο αγώνισμα των διττών λόγων (debate) με 2 νίκες έναντι του 4ου ΓΕΛ Νίκαιας και των Εκπαιδευτηρίων Αυγουλέα Λιναρδάτου και μία ήττα στον 3ο γύρο απέναντι στο 3ο ΓΕΛ Αιγάλεω. Παράλληλα αγωνίστηκαν στο αγώνισμα του προτρεπτικού λόγου η Ιωάννα Κομνηνού και ο Δημήτρης Μωραϊτης και στην εκφραστική ανάγνωση η Μαριανίκη Ξουρή. Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν παιδιά και από άλλες ομάδες και αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο ρητορικής με τα όμορα σχολεία του Πειραιά (Πρότυπο Ιωνίδειο Λύκειο Πειραιά, 1ο ΓΕΛ Νίκαιας και 4ο ΓΕΛ Νίκαιας) ώστε στο μέλλον να διαγωνίζονται και μεταξύ τους αλλά παράλληλα τους δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσουν και να έρθουν σε επαφή και με άλλες ομάδες, ενισχύοντας την κοινωνικοποίησή τους ως πρέσβεις του σχολείου στη μαθητική κοινότητα της ρητορικής.

 Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και στις συνοδούς καθηγήτριες κ. Πλέσσα & κ. Γλύπτη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον απόφοιτο Ηλία Κουτσολιάκο για την βοήθεια του.

1ογελ
1ογελ2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Οι ”Ενωμένοι Πολίτες” και ο επικεφαλής Τάσος Μύτογλου καλωσορίζουν την Ελένη Κυπάρισση

Κερατσίνι- Δραπετσώνα #αλλάζουμε: Ανοιχτή Συνέλευση της Παράταξης,την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου

Α’ ΕΣΚΑΝΑ (8η αγ.): Στον πόντο το ντέρμπι κορυφής ο Ιωνικός –

To 2ο Solidarity Film Festival Killah P από 1 έως 5 Νοεμβρίου στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα

1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου – Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού,

Θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα σε Κερατσίνι και Κολωνό – Πεζοί τα θύματα